Eilat – hit sezone! Snizene cene za 25%

Rezervisi unapred svoje putovanje u Eilat i ostvari 25% popusta sa subvencijama Ministarstva turizma Izraela!

 Suncani Eilat - deo Crvenog mora na jugu Izraela! Tesko je zamisliti najpogodniju lokaciju za odmor na plazi. To je kompleks luksuznih hotela, udobni mini-hoteli, stotine restorana - i svi rade tokom cele godine. Posebno ce uzivati ljubitelji ronjenja, jer je ronjenje deo obale, koja je zasticeno podrucje - neverovatne lepote jarko obojenih riba i korala.

 

Organizovan prevoz grupa od aerodroma do hotela (i natrag), obroci prema programu putovanja, smeštaj u hotel sa visokim nivoom usluge, kao i uzbudljive ekskurzije.

 

 

Opis ture :

Kategorija ture: plaze Eilata

Mesto za odmaranje (odmaraliste): Eilat

Trajanje: 8 dana / 7 noci

Datum dolaska: svaki dan preko Tel Aviva

Ekskurzije**: Eilat i zaliv

Uz doplatu: Jerusalim, podvodni opservatorij, Mrtvo more, Petra (Jerusalim).

 

*Mozete birati koliko dana ce trajati vase putovanje!

**U okviru putovanja su vam na raspolaganju izleti po izboru.

 

 • Naši turisti obično izaberu neku od uzbudljivih ekskurzija. Danas možete posetiti sveti grad Jerusalim i obici glavne atrakcije, hodati drevnim ulicama velikih puteva. Mnogi ljudi koriste ovu priliku da poseti susedne zemlje sa Izraelom - Jordan, arapskog carstva, čija je teritorija jedna od sedam novih svetskih čuda - grad Petra.
 • Deca će se obradovati poseti podvodnom opservatorijumu, koji se nalazi u Eilatu. Mozete zaroniti do osam metara, kako biste istrazili život stanovnika Crvenog mora, cudne bizarne korale ili tragali za sarenim ribicama.
 • Svako ko se brine o svom zdravlju, uzivace u obilasku Mrtvog mora. Ovo je mesto gde možete da dišete zdrav vazduh, plivate u veoma slanoj void i priuštite sebi posetu SPA centru.
 • Kako bi razumeli uslove putovanja u Eilat sa dodatnim izletima, okrenite brojeve telefona koji se nalaze na nasem sajtu.

 

Eilat hoteli
Eilat letovanje

Program putovanja

Dan 1 Dolazak na aerodrom u Eilat. Transfer grupa od aerodroma u Eilatu. Smestanje u udoban hotel.

Dan 2 Razgledanje Eilata - poklon!

Dan 3 Voznja brodom do zaliva Eilat – poklon!

Dan 4-7 Slobodni dani koji mogu biti posveceni odmoru ili uzivanju u izletu po svom izboru.

Dan 8 Prevoz grupa iz hotela do aerodroma u Eilatu. Polazak sa aerodroma.

4* BB (La Playa) – srednja klasa

Odmor u orijentalnom stilu. Hotel nudi 212 komfornih soba, rasporedjenih na 3 sprata , sa pogledom na bazen, sa balkonom ili pristupom bazenu. Nalazi se na severnoj obali Eilata, samo nekoliko minuta hoda od mora, tržnog centra i plaže Crvenog mora. Objekti uključuju lobi bar, kompjutere + besplatan Wi-Fi - u predvorju hotela, bazen za odrasle, bazen za decu i bar, deciji klub, sinagogu, apoteku i parking.

Poklon razgledanje Eilata + voznja brodom, kao i prevoz od aerodroma do hotela i nazad.

4 * BB (Central Park) - srednja klasa +

Novi, nedavno izgrađen, moderan, elegantan hotel, koji se nalazi u samom centru grada, u blizini gradskog parka BINIAMIN, u blizini plaže i turističkog centra. Poseduje 170 elegantno sredjenih, prostranih soba, opremljene sa svim potrebnim za dobar odmor: klima uređaj, satelitsku TV, radio, telefon, fen, mini-bar; pogled na park ili Binmin turističku zonu. Pored standardnih soba, hotel ima, The Terrace- u prizemlju sa velikim balkonom i 4 the Tulip Suites - sastoji se od spavaće sobe, dnevnog boravak i velikog balkona. Tu je i restoran, bar u predvorju hotela, irski pab, bazeni za decu i odrasle, sinagoge, SPA.

 

HB 5*, Crowne Plaza (optimalan izbor, preporuka)

Moderan hotel se nalazi na obali lagune, samo nekoliko minuta hoda od plaze. Ima 266 prostranih soba, ukljucujuci apartmane. Sve sobe - s balkonom; opremljene klimom, kablovskom TV, telefon, radio; postoji kutak za kafu (kuvalo za vodu i aparat za caj / kafu), fen za kosu. U ponudi je otvoreni bazen sa djakuzijem, klub za decu; Spa, ukljucujuci teretanu, saunu, djakuzi, razni kozmeticki tretmani; prostorije za sastanke i bankete; teniski tereni, kuglana, snepling (spustanje konopcem), restorani, bar, vecernja zabava.

 

Poklon razgledanje Eilata + izlet brodicem, prevoz od aerodroma do hotela i nazad.

Uslovi i napomene: *tabela*

U cenu je uracunato:

 • Prevoz; aerodrom-hotel-aerodrom
 • Hotelski smestaj
 • Obroci prema programu putovanja
 • Obilazak Eilata, voznja brodom do zaliva

U cenu nije uracunato:

 • Zdravstveno osigranje, 1$ po danu
 • Avionska karta
 • Ekskurzije po izboru

Pozovite odmah i bukirajte, ponude su ogranicene!

*Ovo ili slicno putovanje, mozemo izracunati na osnovu nekog drugog hotela / datuma / letova. Pozovite nas odmah ili ostavite vas zahtev…

 

There are no comments so far

Leave a Comment

Don't worry. We never use your email for spam.

Don't worry. We never use your email for spam.